Felii de vara cu fructe

Printeaza

 

O reteta de placinta cu taietei, branza de vaci, oua, smantana, piersici, zahar si unt.Felii de vara cu fructe

Ingrediente:

  • 100 g tăieţei
  • 2 foi de plăcintă
  • 250 g brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 100 ml smântână
  • 400 g piersici şi caise
  • 3-4 linguri zahăr
  • 100 g unt sau margarină
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi tăieţeii în apă cu sare, îi treci apoi prin apă rece, îi scurgi şi-i amesteci cu 20 g de unt. Freci gălbenuşurile cu smântână şi brân­za de vaci şi amesteci compoziţia obţinută cu tăieţeii fierţi şi cu 40 g de unt topit şi răcit.

Adaugi albuşurile bătute spumă şi fructele tăiate mărunt şi omogenizezi compoziţia. Aşezi o foaie de plăcintă într-o tavă unsă  unt, pui compoziţia de tăieţei şi brânză şi acoperi cu a doua foaie de plăcintă. Dai tava la cuptor pentru 35 – 40 de minute şi, după ce s-a copt şi s-a răcit, tai plăcinta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.