Dovlecei umpluti cu mozzarella

Printeaza

Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se taie în jumătăţi, pe lungime, 4 dovlecei şi se scobesc de miez deasupra unui bol. Se aşază bărcuţele din dovlecei într-o tavă, cu coaja în jos. Se stropesc cu 1 lingură ulei de măsline şi se dau la cuptor 10 minute.

Se amestecă miezul de la dovlecei cu 1 căţel de usturoi zdrobit, 100g de roşii cherry tocate, 25g de pesmet şi 1 mână de frunze de busuioc proaspăt.

Se asezonează bine, se umplu dovleceii cu amestecul obţinut, peste care se presară 25g de parmezan ras şi 140g de mozzarella, tăiată cubuleţe. Se dau la cuptor până când toppingul devine auriu.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.