Desert cu ananas, cocos şi miere

Printeaza

O reteta delicioasa de desert cu ananas, cocos si miere din: ananas, zahar din trestie, unt, rom, fulgi de cocos, miere, capsuni, fulgi de cocos si coaja de lamaie.

Ingrediente:Desert cu ananas, cocos şi miere

  • 1 ananas
  • 2 linguri zahăr din trestie-de-zahăr
  • 50 g unt
  • 3 linguri rom
  • 10 g fulgi de cocos
  • 2 linguri miere

pentru decor:

  • câteva căpşuni
  • fulgi de cocos
  • coajă de lămâie

 

Mod de preparare:

Curăţă ananasul de coajă şi de miezul lemnos, apoi taie-1 rondele de circa 1 cm grosime. Aşază rondelele de ananas într-un vas termorezistent uns cu unt. Presară peste ele zahărul.

Pune bucăţele de unt, stro­peşte cu rom, apoi presară fulgii de cocos şi toarnă mie­rea. Dă vasul la cuptor, la 200° C, până când ananasul se rumeneşte.

Aranjează rondelele de ananas pe un platou, decorează-le cu câteva căpşuni tăiate jumătăţi şi, după gust, cu câteva bucăţele de ananas crud, puţină coajă de lămâie rasă şi fulgi de cocos.

Desert cu ananas, cocos şi miere

Desert cu ananas, cocos şi miere

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • desert cu ananas crud
  • retete cu ananas crud

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.