Crema de ciocolata cu frisca

Printeaza

Crema de ciocolata cu frisca din: ciocolata, crema de ciocolata, frisca, galbenus, zahar, fulgi de ciocolata.

Ingrediente:Crema_de_ciocolata_cu_frisca

  • 200 g ciocolată de menaj
  • două linguri cremă de ciocolată
  • 500 ml frisca cu ciocolata
  • 150 ml frişcă
  • 3 gălbenuşuri
  • 100 g zahăr-pudră
  • 50 g zahăr tos
  • fulgi de ciocolată

 

Mod de preparare:

Bate frişca şi încorporează în ea, câte puţin, crema de ciocolată.

Topeşte ciocolata la bain-marie, bate gălbenuşurile spumă, amestecă în ele zahărul pudră, apoi toarnă-le în ciocolata clocotită.

Adaugă frişca bătută cu cremă de ciocolată şi amestecă energic, pe foc mic, timp de cinci minute. Repartizează crema în şase pahare înalte.

Ţine-le la rece două ore. Inainte de a servi, bate 150 ml frişcă cu zahărul gata adăugat.

Serveşte decorat cu frişcă, fulgi de ciocolată si fursecuri alături.

Crema de ciocolata cu frisca

Crema_de_ciocolata_cu_frisca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.