Crema de cacao cu lapte si gelatina

Printeaza

Crema de cacao cu lapte si gelatina din: cacao, gălbenuş, lapte, smântână, foi gelatină, tablete zaharină.

Crema de cacao cu lapte si gelatina

Ingrediente:

  • 15 g cacao
  • 1 gălbenuş
  • 125 ml lapte
  • 25 g smântână
  • 2 foi gelatină
  • 2 tablete zaharină

 

Mod de preparare:

Se fierbe laptele cu cacao, se ia vasul de pe foc, se amestecă cu gălbenuşul şi zaharina şi se adaugă gelatina, lăsată la înmuiat anterior timp de o jumătate de oră în apă rece, dizolvată în momentul adăugirii într-o lingură de apă fierbinte.

Se lasă să se răcească, se adaugă smântână şi se omoge­nizează. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.