Conopida poloneza

Printeaza

Conopida poloneza

Ingrediente:Conopida poloneza

  • 750 g conopidă
  • 4 ouă
  • 2 1/2 linguri unt
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare:

Fierbem conopida ca si la conopida gratinata.. O aşezăm întreagă într-o farfurie, o presărăm cu ou răscopt dat prin sită şi cu pesmet alb, fin, prăjit în unt.

Punem deasupra bucă­ţele de unt. Dăm la cuptor şi, peste cîteva minute, punem servi conopida la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.