Coltunasi cu amestec de carne

Printeaza

Coltunasi cu amestec de carne din: carne de vita, carne de porc, faina, lapte, oua, ceapa, sare, piper si boia iute.

Coltunasi_cu_amestec_de_carne

 

Ingrediente:

  • 250 g carne de vită tocată
  • 250 g carne de porc tocată
  • 3 căni făină
  • 1 1/2 cană lapte
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Amesteci carnea cu ceapa tocată şi condimentezi cu sare, piper şi boia iute, după gust. Adaugi o jumătate de cană de lapte peste carne şi amesteci bine până se omogenizează.

Frămânţi un aluat mai tare din făină, restul de lapte, ouă şi un praf de sare. Intinzi o foaie de o jumătate de centimetru şi, cu gura unui pahar, tai cerculeţe cu diametrul de 3-4 cm. Pui pe fiecare bucăţică de aluat câte o linguriţă de carne, îndoi marginile şi le lipeşti bine. Fierbi colţunaşii în apă clocotită cu sare până se ridică la suprafaţă. Ii serveşti cu ceapă prăjită şi cu smântână.

Coltunasi cu amestec de carne

Coltunasi_cu_amestec_de_carne

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.