Ciuperci in bacon

Printeaza

Ciuperci in bacon din: ciuperci, bacon, ceapa rosie, ardei gras, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_in_bacon

  • 200 g ciuperci
  • 150 g bacon
  • 1 ceapă roşie
  • 1 ardei gras verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se curăță legumele și se spală. Ceapa se toacă mărunt. Baconul se feliază subțire, apoi feliile se rumenesc într-o tigaie, fără ulei sau unt. Se lasă deoparte. În grăsimea lăsată de bacon, se adaugă ceapa.

Se amestecă bine şi se mai lasă un minut, după care se adaugă și ardeiul tocat mărunt. Se omogenizează compoziţia şi se umple cu ea ciupercile. Se înfăşoară apoi fiecare ciupercă într-o felie de bacon. Se fixează baconul cu ajutorul unor scobitori.

Se pun rulourile într-o tavă şi se introduc în cuptorul încins pentru 15 minute.

Ciuperci in bacon

Ciuperci_in_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.