Ciuperci cu oua de prepelita si sos de rosii

Printeaza

Ciuperci cu oua de prepelita si sos de rosii din: ciuperci, oua de prepelita, branza, rosii decojite, busuioc, usturoi, sare roz de Himalaya si piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_oua_de_prepelita_si_sos_de_rosii

  • 10 ciuperci mai mărişoare (cât să încapă un ou de prepeliţă)
  • 10 ouă de prepeliţă
  • 100 g brânză sărată
  • 1 conservă de roşii decojite, cuburi
  • 2-3 fire de busuioc
  • 2 căţei de usturoi
  • sare roz de Himalaya
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, îndepărtezi codiţele şi le scobeşti puţin în interior. Aşezi ciupercile în tavă şi presari puţină sare şi puţin piper. In fiecare pălărie pui puţină brânză şi dai la cuptor pentru 20 de minute.

Scoţi ciupercile şi pui peste brânză câte un ou de prepeliţă. Dai din nou la cuptor, până ce oul se face cât de tare doreşti.

Intre timp, pregăteşti sosul de roşii: cureţi şi zdrobeşti căţeii de usturoi, după care îi căleşti 2 minute, într-o lingură de ulei.

Adaugi roşiile cuburi din conservă şi busuiocul tocat mărunt. Condimentezi cu sare şi piper şi mai laşi la foc mic timp de 5 minute.

Scoţi ciupercile şi serveşti apoi preparatul. Poţi aşeza fiecare ciupercuţă pe un pat de roşii.

Ciuperci cu oua de prepelita si sos de rosii

Ciuperci_cu_oua_de_prepelita_si_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.