Ciorba de cartofi (varianta)

Printeaza

Ciorba de cartofi

Ingrediente:Ciorba de cartofi

  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2-3 roşii
  • 2-3 cartofi
  • oţet de mere
  • condiment
  • smântână
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuştean

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli şi le dai prin maşina de tocat carne, împre­ună cu verdeaţa. Pasta obţinu­tă o diluezi cu apă (cantitatea diferă în funcţie de cât de groasă vrei să-ţi iasă), adaugi oţet de mere şi condimente (sau alt condiment pentru mân­căruri) după gust.

Dregi ciorba cu smântână şi o dai la frigider. Dacă înlocuieşti cartofii cu sfeclă roşie obţii ciorbă de sfeclă. De asemenea, poţi folosi şi alte legume de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.