Cartofi cu mujdei de usturoi

Printeaza

Cartofi cu mujdei de usturoi din: cartofi, usturoi, ulei, apa minerala, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi cu mujdei de usturoi

  • 1/2 kg cartofi
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 ceaşcă apă minerală
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală, se fierb în coajă, apoi se cu­răţă. Usturoiul, se curăţă, se pisează, se freacă cu sare, piper, ulei şi apă minerală.

Cartofii se amestecă cu mujdeiul de usturoi şi se introduc la cuptor. Când s-au rumenit sunt gata. Se ser­vesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.