Carne de porc cu morcov si tarhon

Printeaza

Carne de porc cu morcov si tarhon din: pulpa de porc, morcov, ceapa, tarhon, rom, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Carne_de_porc_cu_morcov_si_tarhon

  • 400 g pulpa de porc
  • 300 g morcov
  • 1 ceapa
  • 1 legatura tarhon
  • 50 ml rom
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o pe un servet. Taiati carnea in felii de circa 1 cm grosime, apoi feliile taiati-le in cubulete cu latura de circa 1 cm si presarati-le cu sare si piper.

Incingeti intr-o tigaie mai mare uleiul si puneti carnea. Prajiti-o 2 minute la foc mare, apoi adaugati ceapa curatata, spalata si taiata julienne si morcovii, curatati si taiati in betisoare. Prajiti ceapa si morcovii impreuna cu carnea inca 3-4 minute, dupa care puneti in tigaie romul, tarhonul tocat mai mare si potriviti de sare si piper.

Adaugati 100 ml apa si lasati la foc mare inca 5 minute sau pana cand se evapora aproape toata apa din tigaie. Serviti preparatul cald ornat cu frunzulite de tarhon.

Carne de porc cu morcov si tarhon

Carne_de_porc_cu_morcov_si_tarhon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.