Carne de curcan cu ardei, porumb si germeni de soia

Printeaza

O reteta delicioasa de carne de curcan cu:boia de ardei dulce, sare, piper, ardei gras, ceapa verde, crema de unt, borumb boabe, supa de pui, germeni de soia.

Ingrediente:

  • 600 g piept de curcan
  • 1 lingură boia de ardei dulce
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 ardei graşi mari, roşii
  • 1 legătură ceapă verde
  • 40 g cremă de unt
  • 1 conservă porumb boabe
  • 1/8 L supă de pui
  • 250 g germeni de soia

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşiuţe subţiri şi se dă cu boia de ardei şi piper. Ardeii graşi se spală, se taie jumătăţi, se scot seminţele şi cotorul şi se taie fâşii subţiri. Cea­pa verde se spală şi se taie inele.

Intr-o cratiţă se topeşte untul, se pune carnea la călit, se lasă până devine aurie, se dă cu sare şi se păstrează la cald.

In cratiţă se pun porum­bul, jumătate din ceapa ver­de, 1/8L supă de pui şi se lasă 5 minute la foc iute, apoi se pune carnea, după care şi restul de ceapă verde, ardeii şi germenii de soia. Se lasă la foc mic până când scufie zeama şi se ase­zonează cu sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.