Carnaciori la cuptor pe pat de aluat

Printeaza

Carnaciori la cuptor pe pat de aluat din: ulei, cabanoşi, oua, lapte, sare, faina.

Ingrediente:Carnaciori_la_cuptor_pe_pat_de_aluat

  • ulei
  • 12 cabanoşi
  • 2 ouă
  • 180 ml lapte
  • sare
  • 140 g făina

 

Mod de preparare:

Se aşază cârnăciorii într-o tavă unsă cu ulei şi se dau la cuptor; se coc cca 10 min. la 180 °C.

Intre timp se bat ouăle cu lapte şi sare, apoi se înglobează treptat făina; compoziţia obţinută se toarnă peste cârnăciori şi se aşază la loc în cuptor.

Se mai coace cca 25 min. până ce cârnăciorii devin rumen-aurii şi aluatul se coace la suprafaţă.

Pentru a nu se arde cârnăciorii, forma se poate acoperi cu folie de aluminiu. Cârnăciorii se servesc cu salată (de exem­plu de varză).

Carnaciori la cuptor pe pat de aluat

Carnaciori_la_cuptor_pe_pat_de_aluat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.