Budinca rumenita

Printeaza

Budinca rumenita din: paste fara ou, cascaval de post, pesmet, sare, piper, margarina, telina, broccoli.

Ingrediente:

  • 400 g paste fără ou
  • 100 g caşcaval de post
  • 5-3 linguri pesmet
  • Sare
  • piper
  • 100 g margarina
  • o ţelină
  • 300 g broccoli

 

Mod de preparare Budinca rumenita:

Se fierb pastele, după care se scot în sită, se dau prin jet de apă rece şi se Iasă la scurs. Separat, se fierb broccoli şi telina.

Se scot, se răcesc şi se pasează cu blenderul. Se adaugă pesmetul, o parte din cantitatea de margarină, caşcavalul ras, sarea şi piperul.

Pastele scurse se călesc 2-3 minute în restul de margarină şi se aranjează într-o tavă tapetată cu margarină şi pesmet.

Se pune un rând de paste, unul de legume, si tot aşa. Se bagă în cuptorul încins şi se lasă să se rumenească.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.