Branza marinata cu rozmarin si ulei de masline
PrinteazaBranza marinata cu rozmarin si ulei de masline din: caşcaval de vacă afumat, telemea proaspătă de vacă, ardei iute, verde, ienibahar boabe, coriandru boabe, piper negru, marar uscat, busuioc uscat, tarhon uscat, usturoi, ulei de masline.
Ingrediente:
- 400 g caşcaval de vacă afumat
- 200 g telemea proaspătă de vacă
- 1/2 ardei iute verde
- 1 crenguţă rozmarin
- ienibahar boabe
- coriandru boabe
- piper negru
- piper roşu
- mărar uscat
- busuioc uscat
- tarhon uscat
- 5 căţei de usturoi
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Tai brânzeturile în cubuleţe de 1,5-2 cm şi le aşezi într-un borcan curat. Usturoiul şi ardeiul le tai rondele, le amesteci cu condimentele şi le pui printre bucăţile de brânză.
Adaugi apoi uleiul de măsline, capsezi borcanul şi îl laşi 7 zile într-un loc răcoros, de exemplu, pe pervazul de la bucătărie. După 7 zile, consumi bucăţelele de brânză.
Branza marinata cu rozmarin si ulei de masline
Pofta buna!