Bors pescaresc dres cu ou

Bors pescaresc dres cu ou din: peste, ardei grasi, rosii, hrean, patrunjel, apa, oua, bors, patrunjel verde, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Bors_pescaresc_dres_cu_ou

  • 1 kg peste mare (crap sau somn)
  • 2 ardei grasi
  • 4-5 rosii
  • 1 radacina hrean
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 1/2 l apa
  • 2 oua
  • bors dupa gust
  • patrunjel verde
  • leustean (suplimentar)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele şi îl speli. Tai peştele în bucăţi şi îl aşezi pe o farfurie. Pui apa la fiert, iar când începe să dea în clocot, adaugi zarzavaturi­le, curăţate şi bine spălate, lăsându-le până se înmoaie. Strecori supa, iar când clocoteş­te din nou, adaugi bucăţile de peşte şi borsul dupa gust.

După ce borşul a fiert 5-10 minute, încerci peştele şi, dacă este fiert, tragi oala pe marginea plitei. Speli leuşteanul şi pătrunjelul, le toci mărunt şi presari toată verdeaţa deasupra. Acoperi oala pentru câteva minu­te, apoi potriveşti borşul de sare şi şi îl dregi cu ou.

Bors pescaresc dres cu ou

Bors_pescaresc_dres_cu_ou

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cumseprepara ciorbo de praz
  • bors tres cu oua
  • dreg ciorba cu ou

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact