Bors gustos de loboda

Printeaza

Bors gustos de loboda din: loboda, ceapa verde, patrunjel, morcov, telina, orez, galbenus, smantana, leustean, usturoi, bors si sare.

Ingrediente:Bors gustos de loboda

  • 3-4 legături lobodă
  • 4 fire ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 3-4 linguri orez
  • 1 gălbenuş
  • 2 linguri smântână
  • leuştean
  • 3 căţei de usturoi
  • 1/2 l borş
  • sare

 

Mod de preparare:

Legumele tăiate mărunt sau date pe răzătoarea mare le pui să se călească uşor, după care adaugi apă şi le fierbi 10 minute.

Loboda, ceapa şi usturo­iul le cureţi, le speli sub jet de apă rece, le tai fâşii de 1 cm şi le pui la fiert cu legumele.

După 15-20 de minute adaugi orezul fiert şi limpezit, laşi să clo­cotească 1 minut, apoi acreşti cu borş fiert separat şi presari leuştean şi usturoi pisat.

Amesteci într-un castron gălbenuşul cu smântână şi 3-4 linguri din ciorba de pe foc şi pui amestecul în ciorbă. Serveşti borşul cald sau rece.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.