Bors delicios de crap

Printeaza

Bors delicios de crap din: peste, morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, bors, sare, marar, leustean si apa.

 

Ingrediente:Bors_delicios_de_crap

  • 1 kg peşte (crap sau somn)
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 păstârnac
  • 1/4 ţelină
  • 1 ceapă galbenă sau 2-3 fire verzi
  • 1/2 l borş
  • sare
  • mărar
  • leuştean
  • 1 1/2 l apă

 

Mod de preparare:

Zarzavatul curăţat, spălat şi tăiat în cuburi mici îl pui la fiert în apă clocotită, cu puţină sare. Cureţi peştele, îl speli şi îl tai în bucăţi potrivite; îl sărezi puţin şi îl laşi să stea aşa cel puţin o oră.

Când zarzavatul s-a fiert, adaugi borşul fiert separat, cu o ceapă şi pe urmă pui peştele. Laşi totul să fiarbă la foc potrivit. Când şi peştele este gata fiert, adaugi verdeaţa, mărarul şi leuşteanul fin tocate. Serveşti borşul cald sau rece.

 

 

Bors delicios de crap

Bors_delicios_de_crap

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.