Bors de peste asortat

Printeaza

Bors de peste asortat din: biban, crap, somn, morcovi, cartofi, ceapa, patrunjel, concentrat de legume, dafin, bors.

Ingrediente:bors de peste asortat

  • 300 g biban
  • 300 g crap
  • 300 g somn
  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 lingură concentrat de legume deshidratate
  • 1 frunză de dafin
  • 1 I borş

 

Mod de preparare:

Se călesc uşor ceapa toca­tă şi legumele rase. Se adau­gă cartofii tăiaţi cubuleţe. Bibanul şi crapul se pun la fiert în 31 apă şi se lasă să fiarbă cu foaia de dafin, cca 20 min.

Zeama de peşte se toarnă peste legumele călite şi se pune somnul tăiat în bucăţi nu foarte mari.

Se lasă să mai fiarbă un sfert de oră, se adaugă o lingură de con­centrat de legume şi borş.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cum am mai zis, imi place borsul de peste. Este delicious. Borsul de crap sau de caras imi place foarte mult. O sa incerc si reteta voastra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.