Bors de fasole boabe

Printeaza

Bors de fasole boabe

Ingrediente:Bors de fasole boabe

  • 200 g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • frunze de leuştean
  • 3 roşii sau bulion
  • sare
  • borş

 

 

Mod de preparare:

Pui fasolea să fiarbă şi schimbi prima apă. Pui altă apă fierbinte, în care pui mor­covii şi pătrunjelul.

Când a fiert fasolea, adaugi sare, roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe, tăiate mărunt, ceapa, leuşteanul şi fierbi în contin­uare. Când au fiert toate bine acreşti cu borş după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.