Blat pentru tarta cu zmeura

Printeaza

Blat pentru tarta cu zmeura

Ingrediente:Blat pentru tarta cu zmeura

  • 100 g unt
  • 4 linguri de lapte
  • 100 g zahăr
  • 200 g făină
  • 2 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 1 pacheţel de zahăr vanilat
  • 1 borcan de zmeură

 

Mod de preparare:

Se freacă untul cu zahărul, se adaugă vanilia şi ouăle pe rând, apoi praful de copt amestecat cu făina şi laptele.

Se amestecă bine, apoi se pune compoziţia în tava tapetată cu unt şi făină, după care se pune deasupra un borcan din boabe de zmeură.

După ce s-a copt, se pudrează cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.