Ardei umpluti orientali
PrinteazaArdei umpluti orientali din: ardei, carne tocata de vita, orez, ceapa verde, ulei, rosii, bors, scortisoara, nucsoara, sare, piper.
- 4 ardei de culori diferite
- 250 g carne tocata de vita
- 4 linguri orez
- o legatura ceapa verde
- 2 linguri ulei
- 4 rosii
- 500 ml bors
- un paf scortisoara
- un praf nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se pune la calit in ulei incins si apoi se adauga orezul. Se lasa pe foc aproxiamtiv 5 minute, sa infloreasca. In carnea tocata se adauga ceapa si orezul, scortisoara, nucsoara, sare si piperul si se framanta bine adaugand 50 ml apa.
Se umplu ardeii si se asaza intr-o cratita. Se pun rosiile fara pielite. Se toarna borsul si se da vasul la cuptor pentru 45 de minute.
Ardei umpluti orientali
Pofta buna!