Ardei copti cu rosii cherry, busuioc si maghiran

Printeaza

Ardei copti cu rosii cherry, busuioc si maghiran din: ardei gras, sare de mare, piper, rosii cherry, maghiran, busuioc, usturoi, ulei de masline, file de ansoa, otet.

Ingrediente: Ardei_copti_cu_rosii_cherry_busuioc_si_maghiran

  • 2 ardei grasi, rosii sau galbeni
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • 20 de rosii cherry
  • 1 mana de frunze proaspete de maghiran si busuioc
  • 2 catei de usturoi, decojit si feliat
  • ulei de masline
  • file de ansoa
  • otet aromat

Mod de reparare:

Incingeti cuptorul la 200°C. Taiati ardeii in jumatate si indepartati semintele.

Puneti-i intr-un vas uns cu grasime si asezonati-i usor cu sare si piper.

Intepati rosiile cherry cu un cutit si puneti in apa clocotita timp de 30-60 de secunde, pana cand pielita se poate indeparta usor si rapid cu mana.

Asezati rosiile intregi in interiorul jumatatilor de ardei. Presarati peste ele verdeturile si usturoiul tocat si apoi asezonati. In aceasta etapa, in loc de sare si piper, puteti pune peste rosii cateva fileuri de ansoa. In final, stropiti cu ulei de masline.

Acoperiti vasul cu folie de staniol si puneti-l in cuptorul preincalzit pentru 15 minute, apoi scoateti folia si mai coaceti inca 30 de minute. Adaugati otet aromat deasupra fiecarui ardei si serviti.

Ardei copti cu rosii cherry, busuioc si maghiran

Ardei_copti_cu_rosii_cherry_busuioc_si_maghiran

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.