Aperitiv sarpe

Printeaza

Aperitiv sarpe din: piept de pui, usturoi, maioneza, telina, marar, ciuperci, castraveti acri.

Ingrediente:Aperitiv sarpe

  • 1 kg piept de pui
  • usturoi
  • maioneză (preparată din un ou fiert şi unul crud)
  • 1 ţelină mică
  • 2 legături mărar
  • 1 cutie mică de ciuperci
  • 2-3 castraveţi acri după gust

Mod de preparare:

Toci mărunt ciupercile scurse, mărarul, pieptul de pui fiert, castraveţii. Ţelina o cureţi şi o dai pe i mică şi scurgi toate ingredientele, le amesteci şi le aranjezi sub formă de şarpe.

 

Aperitiv sarpe

Aperitiv sarpe

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.