Friptura de porc cu orez din: cotlet de porc, vin alb, miere, alune, orez, unt, piper, ardei capia, praz, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 800 g cotlet de porc 100 ml vin alb o lingura miere 100 g alune 300 g orez cu bobul lung 100 g unt piper 4-5 ardei capia […]
8 Idei pentru Masa de Craciun – retete usor de preparat
Printeaza8 Idei pentru Masa de Craciun. Decizia asupra meniului de Crăciun poate fi o provocare plăcută, deoarece există o varietate vastă de preparate care pot încânta oaspeții și pot crea o atmosferă festivă.
De la aperitive ușoare și supe calde, la preparate principale îmbietoare și deserturi decadente, posibilitățile sunt nenumărate.
În plus, putem să ne inspirăm din bucătăriile din întreaga lume, aducând un gust internațional în sărbătoarea noastră de Crăciun.
Idei pentru Masa de Craciun:
Tochitura de porc cu ficat si usturoi
Tochitura de porc cu ficat si usturoi din: pulpa de porc, fleica de porc, ficat, ulei, usturoi, sare, piper, vin. Ingrediente: 400 g carne macră de porc (pulpă sau muşchi) 400 g fleică 100 g ficat 1-2 linguri ulei sau o lingură cu untură 3-4 căţei de usturoi sare piper 100 ml vin Mod de preparare: Carnea se spală, se […]
Friptură de porc cu ghimbir şi legume
Friptură de porc cu ghimbir şi legume din: taitei udon, sare, varza chinezeasca, ardei gras, morcovi, mazare mange tout, stiuleti de porumb, carne de porc, ghimbir, usturoi, ulei de susan, sos de soia, sos de peste. Ingrediente: 300 g taitei udon (taitei japonezi din grau) sare 400 g varza chinezeasca 1 ardei gras rosu 2 […]
Ceafa de porc la cuptor cu salata de sfecla si hrean
Ceafa de porc la cuptor cu salata de sfecla si hrean din: ceafa de porc, stafide, nuci, sare grunjoasa, piper negru, ulei de floarea soarelui, vin alb demisec, zahar, usturoi, rozmarin. Ingrediente: un kg ceafa de porc 150 g stafide 100 g nuci sare grunjoasa piper negru boabe si macinat 2-3 linguri ulei de floarea […]
Tocana de porc cu aroma de rozmarin
Tocana de porc cu aroma de rozmarin din: muschi de porc, cartofi, ceapa verde, bulion, rozmarin, patrunjel verde sau uscat, ulei, sare, piper. Ingrediente: 600 g muschi de porc 1 kg de cartofi 2 legaturi de ceapa verde 4 linguri cu bulion 2-3 crengute de rozmarin 1 legatura de patrunjel verde sau patrunjel uscat ulei […]
Mancare de naut cu piept de porc
Mancare de naut cu piept de porc din: piept de porc, naut, ceapa, ardei grasi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de porc 250 g naut umflat de apa rece o ceapa 3 ardei grasi o lingura ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă si se spală bine. La fel si […]
Coaste delicioase
Coaste delicioase de porc: coaste de porc, ceapa, bere, sare, piper, sos de rosii. Ingrediente: 2 bucati lungi de coaste de porc o ceapa 500 ml bere sare piper 300 g sos de rosii Mod de preparare: Coastele se curată de eventualele pielite în plus şi se porţionează. Se pun împreună cu ceapa tăiată […]
Frigarui de porc cu dovlecei si ardei capia
Frigarui de porc cu dovlecei si ardei capia din: dovlecei, ardei capia, scaricica de porc, sare, piper, boia iute, boia dulce, ulei de porumb, chilli, cimbru. Ingrediente: 4 dovlecei 4 ardei capia 500 g scaricica de porc sare piper boia iute boia dulce 2-3 lingurite ulei de porumb un praf chilli cimbru uscat si macinat […]
Pofta buna!
O sa fac un ficat de porc cu legume