Vitel cu gnocchi

Printeaza

Vitel cu gnocchi din: carne de vitel, ardei, ceapa, rosii, usturoi, unt, ulei, sare, piper, boia, cartofi, faina.

Ingrediente:Vitel cu gnocchi

  • 500 g carne de viţel
  • 3 ardei graşi diferit coloraţi
  • 1 ceapă
  • 4 roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • boia

Pentru gnocchi:

  • 1 kg cartofi
  • 400 g făină
  • 1 ou
  • sare
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Tai carnea în felii.Topeşti untul şi uleiul şi rumeneşti pe ambele părţi feliile de carne condimentată. Adaugi ardeii spălaţi, curăţaţi şi tăiaţi fâşii.

După ce se înmoaie, îi scoţi şi pui usturoiul zdrobit şi ceapa tăiată mărunt. Le căleşti şi adaugi sare, piper şi boia. Acoperi tava cu hârtie de copt şi coci preparatul pentru aproximativ 1 oră.

Pentru gnocchi, speli cartofii şi îi fierbi în coajă. îi decojeşti, îi zdrobeşti şi îi amesteci cu oul, sare şi făină.

Frămânţi aluatul şi modelezi suluri.Tai bucăţi şi le fierbi în apă cu sare, până se ridică la suprafaţă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.