Vinete cu ceapa si oua

Printeaza

Vinete cu ceapa si oua

Vinete cu ceapa si oua din: vinete, ceapa, paine, lapte, patrunjel, marar, oua, sare, piper, smantana, faina, ulei.

Ingrediente:

  • 2 vinete mari lunguiete
  • 1 ceapa
  • 2 felii piine alba inmuiata intr-un pahar lapte
  • patrunjel
  • marar
  • 2 oua tari
  • 1 ou crud
  • sare
  • piper
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se taie vinetele in doua in lungime, se scobesc, se trece miezul impreuna cu ouale tari prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa rasa calita in ulei, cu piinea muiata si stoarsa, patrunjelul si mararul tocat, apoi cu oul crud, sare si piper.

Se umplu vinetele cu acest amestec.Smantana amestecata cu faina se toarna peste vinete si se lasa sa fiarba pe foc mic un sfert de ora, apoi se dau la cuptor sa se rumeneasca.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa incerc vinetele cu ceapa si oua, nu le-am mai facut pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.