Turta cu marmelada de fructe

Printeaza

Turta cu marmelada de fructe din: faina, margarina, vin, sare, marmelada.

Ingrediente:Turta cu marmelada de fructe

  • 250 g făină
  • 125 g margarină
  • 4-5 linguri cu vin alb
  • sare
  • marmeladă de fructe

 

 

Mod de preparare:

Cerneţi faina, turnaţi într-un gol făcut cu mâna margarina înmuiată puţin, adăugaţi un praf de sare şi vin alb.

Frământaţi un aluat nisipos pe care-l lăsaţi la rece 60 minute, apoi îl întindeţi pe planşeta înfainată. Daţi forma tăvii în care veţi coaci turta, tăind marginile.

Ungeţi tava cu margarină, aşezaţi aluatul, întindeţi marme­lada sau gemul de fructe. Faceţi suluri subţiri din aluatul rămas, acoperiţi în pătrate mici turta, daţi la cuptor pentru 45 minute.

Serviti rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.