Tort sarat cu somon, branza si masline

Printeaza

Tort sarat cu somon, branza si masline din: clatita, crema de branza, crema de unt, somon, marar, patrunjel, ceapa verde, nuci, masline, oua, rosii, patrunjel.

Ingrediente:Tort sarat cu somon, branza si masline

  • 1 clătită sărată
  • 600g cremă de brânză
  • 400g cremă de unt cu smântână
  • 150 g somon
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură ceapă verde
  • 50 g nuci zdrobite
  • 100 g măsline feliate
  • 5-6 roşii uscate, tăiate
  • 2 ouă fierte, feliate

Pentru decor:

  • pătrunjel tocat
  • nuci zdrobite

 

Mod de preparare:

Amesteci crema de brânză cu crema de unt cu smântână până la omogenizare şi împărţi în 2 cantităţi egale. Aşezi o clătită sărată într-o formă de tort cu pereţi detaşabili.

Adaugi jumătate din crema de brânză şi o nivelezi. Presari ceapa verde, mărarul şi pătrunjelul tăiate fin. Aşezi din loc în loc bucăţile de somon, presari nucile, măslinele, roşiile uscate si feliile de ouă.

Torni restul de cremă şi o nivelezi. Dai la frigider 2 ore, detaşezi pereţii şi decorezvdupă imaginaţie* cu pătrunjel tocat şi nuci zdrobite.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.