Tocana de vinete cu ardei si mazare

Printeaza

Tocana de vinete cu ardei si mazare din: vinete, dovlecei, mazare, ceapa, faina, usturoi, sos de tomate, oregano, patrunjel, piper, sare, ulei.

Ingrediente:Tocana_de_vinete_cu_ardei_si_mazare

  • 500 g vinete
  • 500 g ardei sau dovlecei
  • 150 g mazare
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri sos de tomate
  • oregano
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa tăiată mărunt, în câteva linguri de ulei. Adaugi vinetele şi dovleceii (ardeii) tăiate mărunt, apoi mazărea. Pui 1/2 cană cu apă peste compoziţie şi laşi să fiarbă la foc mic.

Când legumele sunt complet fierte, adaugi făina amestecată separat cu puţină apă, turnată încet, după care pui sosul de roşii şi usturoiul pisat. Condimentezi după gust.

Tocana de vinete cu ardei si mazare

Tocana_de_vinete_cu_ardei_si_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.