Tarta de pere cu migdale

Printeaza

Tarta de pere cu migdale din: unt, zahar, oua, faina, pere, miere, fulgi de migdale.

Ingrediente:Tarta de pere cu migdale

  • 100 g unt
  • 150 g zahăr
  • 2 ouă
  • 150 g făină
  • 100 g făină de migdale
  • 4-6 pere
  • 2 linguri miere
  • 100 g fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Se amestecă zahărul şi ouăle, apoi se adaugă cele două tipuri de făină. Se pune şi untul şi se amestecă foarte bine.

Aluatul obţinut se aşază în tava de copt şi se îndepărtează surplusul. Se aşază deiasupra perele curăţate de coajă şi tăiate felii în evantai. Se coace 30 de minute.

După răcire, se ufcge tarta pe margini cu miere lichidă, se presară fulgi de migdale şi apoi se serveşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.