Tartă cu legume si branză de vaci

Printeaza

Tartă cu legume si branză de vaci

Tartă cu legume si branză de vaci

Ingrediente:

pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 250 g brânză de vaci
  • 250 g unt
  • 10 g drojdie
  • sare

pentru umplutură:

  • 200 g roşii
  • 100 g măsline
  • un ardei gras ro­şu
  • 100 g ciuperci
  • 100 g boabe de porumb
  • 200 g caşcaval
  • 3 ouă
  • ulei

 

Mod de preparare:

In­tr-un vas se ames­tecă bine untul cu brânza de vaci, adăugându-se drojdia, sarea şi făina. Se omo­genizează şi se în­tinde aluatul într-o formă de tartă un­să cu ulei.

Legu­mele se taie în cubuleţe (excep­tând ciupercile, care se feliază, şi boabele de po­rumb), iar caşca­valul se dă pe râ­zătoare. Se ames­tecă bine legumele, caşca­valul şi ouăle.

Această compozi­ţie se aşază peste aluat, se nive­lează şi se lasă în cuptor până când se rumeneşte pu­ţin deasupra. Se serveşte tăiată în felii, alături de salată.

Tartă cu legume

Tarta_cu_legume.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tarta cu legu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.