Tagliatelle cu ciuperci, rosii cherry si verdeata

Printeaza

Tagliatelle cu ciuperci, rosii cherry si verdeata din: ciuperci, rosii cherry, ardei iute, cimbru, patrunjel, file de piept de pui, tagliatelle, sare, usturoi, ulei de masline, unt, vin alb si piper.

 

Ingrediente:Tagliatelle cu ciuperci, rosii cherry si verdeata

  • 300 g ciuperci (galbiori)
  • 250 g rosii cherry
  • 1 ardei iute rosu
  • 4 fire cimbru
  • 4 fire patrunjel
  • 250 g file de piept de pui
  • 400 g taitei lati (tagliatelle)
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 30 g unt
  • 150 ml vin alb sec
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata ciupercile si eventual se taie jumatati. Se spala rosiile. Ardeiul iute se taie in doua pe lung si se curata de seminte; se spala si se taie rondele.

Se spala cimbrul si patrunjelul; se toaca. Se spala carnea, si se taie cuburi.

Se fierb pastele al dente in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste usturoiul pana devine translucid; se adauga ciupercile si se prajesc la foc iute pana ce se evapora tot lichidul.

In a doua tigaie se prajesc in unt incins cuburile de carne de pui; se scot si se condimenteaza.

Se adauga la ciuperci rosiile si ardeiul iute; se calesc. Se stinge cu vin alb si se mai lasa sa fiarba circa 7-10 minute.

Se condimenteaza legumele cu sare si piper si se adauga cuburile de carne de pui.

Se scurg pastele si se adauga in tigaia cu ciuperci, se calesc si se presara verdeata.

Tagliatelle cu ciuperci, rosii cherry si verdeata

Tagliatelle cu ciuperci, rosii cherry si verdeata

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.