Sushi cu ton si praz

Printeaza

Sushi cu ton si praz din: foi de alge marine, sare de mare, ulei de susan, ton, sos de soia, praz, coriandru, seminte de susan negru.

Ingrediente:Sushi cu ton si praz

  • 1 pachet foi de alge marine
  • sare de mare
  • ulei de susan
  • 1 bucata ton, taiat cuburi
  • 1 lingura de sos de soia
  • 2 fire praz, taiat felii subtiri
  • coriandru, tocat marunt
  • seminte de susan negru, pentru garnitura

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 225C.

Spalati foile de alge si puneti-le una peste alta. Ungeti cu ulei de susan si presarati cu sare. Coaceti timp de aproximativ 10 minute. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Puneti tonul intr-un castron si adaugati sos de soia si ulei de susan. Adaugati coriandru si praz si amestecati. Incorprati cateva seminte de susan negru. In fiecare foaie puneti cate un-2 linguri de ton aromat si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.