Supa de rosii cu orez si branza

Printeaza

Supa de rosii cu orez si branza din: cartofi, unt, lapte, pesmet, cascaval, broccoli, ciuperci, sunca de pui, ardei capia.

Ingrediente:Supa de rosii cu orez si branza

  • 3 cartofi
  • 50 4 g unt
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 1500 g caşcaval
  • 1500 g broccoli
  • câteva ciupeercuţe
  • 100 g felii subţiri de şuncă de pui
  • 1/2 ardei capia

 

Mod de preparare:

Cureţiţi cartofii, îi speli şi îi tai cububleţe, după care îi fierbi în apă uşor s sărată. Scurgi cartofii fierţi, îi zdrobeşti şi îi amesteci cu 40 g unt şi laptele călduţ. Intinzi piureul în strat uniform, într-o tavă cu diametrul de 30 cm, în prealabil unsă cu untul rămas şi tapetată cu pesmet.

Razi deasupra caşcavalul şi acoperi jumătate din suprafaţă cu feliile de şuncă, pe care pui ciupercuţele şi bucăţi de ardei. Deasupra aşezi bucheţelele de broccoli, în prealabil opărite. Coci pizza 20 de minute, la foc mediu. Dacă vrei
să tai felii din ea, va trebui să laşi să se mai răcească, altfel strici aspectul plăcut al porţiei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.