Supa de napi si fasole verde

Printeaza

Supa de napi si fasole verde din: napi, morcovi, praz, tulpina de telina, pastai de fasole verde, frunze de salata, patrunjel, asmatui, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_napi_si_fasole_verde

  • 300 g napi
  • 150 g morcovi
  • 1 fir de praz
  • 1 tulpina de telina
  • 150 g pastai de fasole verde
  • 2-3 frunze de salata sau de spanac
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura asmatui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele, apoi le tai în cuburi nu prea mari. Le pui la fiert în 2 litri de apă clocotită, cu foarte puţină sare, până când se înmoaie.

Dacă foloseşti fasole din con­servă, o scurgi în strecură­toare, o speli sub jet de apă şi o adaugi la sfârşitul fierberii, pentru câteva clocote.

Sărezi şi condi­mentezi supa. Când pui în farfurie porţiile, presari pătrunjel şi asmăţui, din belşug. înainte de a servi supa, poţi să adaugi şi 1-2 linguri de iaurt degresat.

Supa de napi si fasole verde

Supa_de_napi_si_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.