Supă de linte

Printeaza

Supă de linte

Supă de linte

Ingrediente:

  • 200 g linte
  • o ceapă mare
  • un morcov
  • o rădăcină de pătrunjel
  • doi căţei de usturoi
  • o lingură de ulei
  • un fir de cimbru
  • 2.500 ml apă
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Se alege lintea, se spală bine şi se pune la fiert. Zarzavatul se spală sub jet de apă, se curăţă şi se dă pe râzătoare.

Se pune la fiert peste linte când aceasta începe să clocotească. Se lasă la fiert până când lintea este moale, se adaugă usturoiul bine pisat, cimbrul şi se potri­veşte de sare. Se presară pătrunjel verde tocat fin.

Supă de linte

Supa_de_linte.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.