Supa crema de spanac cu patrunjel

Printeaza

Supa crema de spanac cu patrunjel din: spanac, cartof, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, sare, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_de_spanac_cu_patrunjel

  • 350 g spanac
  • 1 cartof
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rgas
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel frunze

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa, telina, păstârnacul, ardeiul gras şi, după ce au fiert, se scot legumele întregi şi se potriveşte supa cu sare.

Se curată spanacul şi se pune la fiert când apa clocoteşte, aproximativ 30 de min., apoi se scoate şi se scurge.

Spanacul împreună cu cartoful fiert tăiat cubulete se pun în blender, se subţiază cu zeama de supă şi se adaugă uleiul.

Se serveşte cu crutoane de pâine şi câteva frunze de pătrunjel pentru aromă.

Supa crema de spanac cu patrunjel

Supa_crema_de_spanac_cu_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.