Supa crema de legume cu bulion

Printeaza

Supa crema de legume cu bulion din: cartofi, morcovi, patrunjel, ceapa, bulion, marar, sare, ulei.

Ingrediente:Supa crema de legume cu bulion

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • o ceapă
  • 200 g bulion de roşii
  • o legătură pătrunjel verde
  • o legătură mărar proaspăt
  • sare
  • puţin ulei
  • 2 1/2 litri apă

 

Mod de preparare:

După ce au fost curăţate şi spălate foarte bine, se fierb împreună toate legumele; apoi se pasează, iar la crema rezultată se adaugă bulionul de roşu, uleiul, sarea şi zeama în care au fiert.

Se mai dă într-un clocot; se serveşte cu crutoane, presărată cu verdeaţa proaspata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.