Supa aita cu bulion

Printeaza

Supa aita cu bulion din: gaturi de pui, telina, morcovi, usturoi, bulion, ulei, orez, oua, concentrat de legume, sare, patrunjel.

Ingrediente:Supa aita cu bulion

  • 1 tăviţă de gâturi de pui
  • 1 ţelină mică
  • 3 morcovi potriviţi
  • 6 căţei de usturoi
  • 100 ml bulion (de preferat de casă)
  • ulei
  • 1/2 cană orez
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă concentrat de legume
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli gâturile de pui şi le pui la fiert. Intre timp, tai cubuleţe ţelina şi morcovii, apoi căleşti legumele în ulei timp de 3 minute.

Adaugi legumele călite peste gâturile de pui din oală şi laşi să fiarbă totul. Când sunt aproape fierte, adaugi orezul, concentratul de legume şi sarea. La final, adaugi usturoiul zdrobit, bulionul şi pătrunjelul.

Laşi să dea amestecul de 3 ori în clocot, lei oala de pe foc şi adaugi cele 2 ouă, bătute, în oală.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.