Suc natural de pere

Printeaza

Suc natural de pere din: pere coapte, apa rece. Sucul de pere este o opțiune excelentă pentru cei care caută o alternativă sănătoasă la băuturile carbogazoase sau alte băuturi îndulcite cu zahăr.

Este bogat în vitamine și minerale, precum vitamina C, potasiu și fier. Sucul de pere poate fi savurat singur sau poate fi combinat cu alte fructe și legume pentru o băutură delicioasă și sănătoasă.

retete

Ingrediente:

  • 4 pere coapte și curățate
  • 1 cană de apă rece

 

 

Mod de preparare:

Spală și curăță perele de coajă și semințe. Taie perele în bucăți mici și pune-le într-un blender.

Adaugă o cană de apă rece în blender. Mixează până obții o băutură omogenă.

Dacă este necesar, poți adăuga încă puțină apă pentru a ajunge la consistența dorită. Servește într-un pahar cu gheață.

Caloriile, grăsimile și carbohidrații în suc de pere natural depind de dimensiunea și dulceața perei, precum și de cantitatea de zahăr adăugată.

De obicei, un pahar de suc de pere natural (240 ml) conține aproximativ 60-70 de calorii, fără grăsimi sau proteine, dar conține 16-18 grame de carbohidrați și 2-3 grame de fibre.

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Energizant natural cu ghimbir si lamaie

Energizant natural cu ghimbir si lamaie din: zahăr, apa, frunze proaspete de mentă, rădăcină de ghimbir, lamaie, lămâie verde, otet de mere, apa minerala. Ingrediente: 1 pahar de 150 ml cu zahăr 200 ml apă 1 mână bună de frunze proaspete de mentă 1 bucată de 5 cm rădăcină de ghimbir 1 lămâie 1 lămâie verde 2 linguri […]

 

Suc de coarne

Suc de coarne din: coarne, zahar, apa. Ingrediente: 2 kg coarne un kg zahar 2 litri apa     Mod de preparare: Coarnele, bine spalate, se pune la fiert si se lasa 20 de minute. Apoi se paseaza pentru a inlatura samburii si cojile. Se fierbe,un sirop din apă şi zahăr care se amestecă apoi […]

Suc de varza alba, morcovi si mere

Suc de portocale si morcov

Suc de portocale si morcov din: portocale,morcovi. Sucul de portocală cu morcov este o sursă bogată de vitamina C. Ingrediente: 2 portocale 2 morcovi       Mod de preparare: Tot ce trebuie să faci, după ce ai curăţat morcovii şi portocalele, este să treci ingredientele printr-un storcător de fructe. Sucul se poate consuma imediat […]

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.