Spaghete cu scoici si bacon

Printeaza

Spaghete cu scoici si bacon din: spaghete, scoici, ulei de masline, vin alb, patrunjel, usturoi, ghimbir, smantana, sare si piper.

Ingrediente:Spaghete_cu_scoici_si_bacon

  • 100 g spaghete
  • 200 g scoici
  • 50 g bacon
  • 15 ml ulei de măsline
  • 30 ml vin alb
  • 20 g pătrunjel
  • 10 g usturoi
  • 5 g ghimbir
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță și se toacă usturoiul și ghimbirul. Baconul se taie fâșii subțiri. Între timp, se fierbe apă într-un vas mare și se introduc spaghetti. Se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj. Se scot și se scurg.
Într-o tigaie, se încinge ulei de măsline și se călește baconul. Se adaugă usturoiul și ghimbirul. Se introduc scoicile.

Se stinge cu vinul alb și se condimentează cu sare și piper. Se presară pătrunjelul verde. Se introduc pastele. Se amestecă. Se înglobează smântâna li­chidă. Se montează pe farfurie.

Spaghete cu scoici si bacon

Spaghete_cu_scoici_si_bacon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata spaghetele cu scoici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.