Sos de trufe sau de ciuperci

Printeaza

Sos de trufe sau de ciuperci din: trufe sau ciuperci, anghinare, vin, sos, sare.

Ingrediente:Sos de trufe sau de ciuperci

  • 2 trufe sau 4 ciuperci (pălării mari)
  • 2 anghinare
  • 3 linguri cu sos spaniol
  • 2 linguri cu sos de friptură
  • 1/4 pahar cu vin roşu
  • sare

Mod de preparare:

Combinaţi sosurile indicate în reţetă, apoi puneţi în amestec ciupercile şi anghinarele şi lăsaţi-le la fiert, pe foc domol, 15 minute. Scoateţi ciupercile şi anghinarele, tăiaţi-le julienne şi puneţi-le în acelaşi vas.

La sfârşit, adăugaţi vinul şi potriviţi de sare, după gust.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.