Sos napolitan

Printeaza

Sos napolitan

Ingrediente:Sos napolitan

  • 1/4 sos alb Bechamel (sos din făină şi lapte)
  • 80 g file fiert afumat
  • 100 g bureţi de fag
  • 1 fileu de anşoa
  • 30 g parmezan sau caşcaval
  • 1 gălbenuş
  • 1 lin­gură smîntînă
  • piper

 

Mod de preparare:

Bureţii fierţi şi fileul se taie julien scurt şi se fierb cu sosul 2 minute.

Se drege cu gălbenuşul, parmezanul ras, fileul de anşoa tăiat, smîntînă şi piperul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.