Sos de rosii cu cimbru

Printeaza

Sos de rosii cu cimbru din: ulei, bulion, piper, ceapa, morcovi, telina, zahar, cimbru, otet, sare.

Ingrediente:Sos de rosii cu cimbru

  • 100 g untdelem
  • 150 g bulion sau 600 g roşii
  • un gram piper
  • 100 g ceapă
  • 100 g morcovi
  • o ţelină
  • zahâr
  • cimbru
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se încinge untdelemnul într-un vas. se adaugă ceapa, mor­covul, ţelina (şi alte legume), toate tăiate suhţiri. Când sunt rumenite se adaugă peste ele roşiile, sau bulionul subţiat cu apă şi se lasă să fiarbă.

Se potriveşte de sare, cimbru, piper, oţet şi zahăr. Se trece sosul prin sită ca să fie mai fin.

Acest sos se foloseşte la toate budincile şi sufleurile preparate din legume şi din peşte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.