Scrob cu spanac

Printeaza

Scrob cu spanac din: spanac, oua, smantana, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Scrob cu spanac

  • 350 g spanac
  • 4 ouă
  • 4 linguri smântână grasă
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul curăţat şi tăiat se pune la călit în ulei. Se presară cu sare şi se lasă să scadă.

Ouăle se bat bine cu smântână, sare şi piper.

Se toarnă peste spanac şi se prăjesc amestecând continuu.

Se servesc cu pâine unsă cu unt.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Tarta cu spanac si cartofi

Scrob cu smantana

Scrob preparat ardeleneşte

Scrob preparat ardeleneşte Ingrediente: 2 ouă 80 g slănină afumată sare   Mod de preparare: Se crestează o felie de slănină de 80 g şi se pune pe tigaie de preferat într-un vas mic de tuci, lăsînd-o să se prăjească bine pe toate părţile. Cînd devine crocantă, se toarnă ouăle bătute spumăşi sărate, se amestecă […]

Scrob banatean de ficat

Scrob cu vinete

Scrob cu vinete Ingrediente: 1 vînătă frumoasă 4 ouă 2 lin­guri ulei sare   Mod de preparare: Se spală vînăta, se şterge, se taie în cuburi mici, se sărează şi se lasă să stea cu sare timp de 20-30 min. Apoi se spală şi se lasă să se scurgă bine. Se prăjeşte în ulei fierbinte […]

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.