Scoici St. Jacques cu bacon

Printeaza

Scoici St. Jacques cu bacon din: scoici, bacon, lamaie, ulei, piper.

Ingrediente:Scoici St. Jacques cu bacon

  • 500 g scoici St. Jacques mari (scoase din cochilie)
  • 300 g felii de bacon afumat
  • 1 lămâie (zeama)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • piper proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Amestecaţi zeama de lămâie cu uleiul şi piperul, turnaţi peste scoici şi lăsaţi-le la marinat cca 1 oră. Infăşuraţi fiecare scoica in câ&te o fâşie de bacon, apoi înfigeţi-le pe frigărui de lemn, înmuiate in apă.

Frigeţi pe grătarul cu jar sau pe cel de fontă, până când se rmmenesc pe toate părţile şi baconul devine crocant.

Serviţi imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.