Saslik

Printeaza

O reteta de saslik din: carne de miel sau de oaie, slanina, rosii, ardei gras, sare, piper, ulei si lamaie.

Ingrediente:Saslik

  • 500 g carne de miel sau de oaie
  • 150 g slanina
  • 4 rosii
  • 3 ardei gras
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
  • 3 lamai

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucatele mici si se dau prin ulei, piperandu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternand cu felii de slanina, ardei si rosii.

Gratarul trebuie sa fie foarte incins. Saslikul se serveste stropit cu unt, insotit de orez fiert si jumatati de lamai.

Incoming search terms:

  • saslik

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.