Salata de morcovi cu patrunjel

Printeaza

Salata de morcovi cu patrunjel din: morcovi, ulei, sare, piper, patrunjel, usturoi.

Ingrediente:Salata de morcovi cu patrunjel

  • 250 g morcovi
  • 4 linguri de ulei
  • piper măcinat
  • sare
  • pătrunjel
  • 1 căţel de usturoi (opţional)

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă şi se taie rondele fine sau se taie şuviţe pe lung. Se pun la fiert în apă clocotită, lăsându-se aproximativ trei sferturi de oră. Se lasă să se scurgă.

Se sărează şi se piperează, după gust, fiind calzi, adăugându-se şi puţin ulei. Se omogenizează uşor şi se transferă pe platoul de servire.

Se servesc imediat, presăraţi cu pătrunjel verde, tocat cât mai fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.